Boudoir

Zeg niet zomaar boudoirshoot tegen een “La Rosa Shoot”.

Een “La Rosa Boudoirshoot” is als het nemen van een warm bad na een koude dag. Het eerste moment dat je er je voet in zet lijkt het water te heet, maar als je jezelf er zachtjes laat inglijden word je omgeven door die heerlijke warmte en kan je je volledig ontspannen en genieten.

De eerste stap om een “La Rosa Boudoirshoot” te doen lijkt soms ongekend spannend, maar blijkt achteraf een weldaad te zijn voor je geest en je vrouwelijkheid.

Voor sommigen hét moment om zich in al hun vrouwelijkheid voor de camera te gooien, voor anderen de eerste stappen om zichzelf weer te ontdekken en hun vrouwelijkheid opnieuw te durven omarmen.

We gaan voor de prachtige sensualiteit die in iedere vrouw schuilt, het onthullen van elegante details, een sensuele oogopslag, een ondeugende sprankel in de ogen, een warme welving of vingers die achteloos op een in kant gehulde dij rusten.

Met alle respect voor jouw tempo en jouw grenzen. Jij bepaalt, jij beslist, jij straalt, jij geniet en ik maak er een onvergetelijke herinnering van.

Aarzel niet om me te contacteren voor verdere info en prijzen.

boudoir

Make up

Als boudoirfotografe heb ik me professioneel toegelegd om voor jou een mooi, passende make up te voorzien. Dit is vooral een zachte make up om in de zachte, vrouwelijke stijl van het boudoirgegeven te blijven.

Voor een kleine meerprijs kan je dus extra verwend worden met een leuk, relax make up momentje.

Luxe foto-album

Indien gewenst kan er ook een op maat gemaakte luxe foto-album gemaakt worden als ultieme herinnering.

La Rosa Shoot in Boudoir

boudoir

Bedshoot

De setting is een bed, waarbij er heel veel gespeeld wordt met verschillende belichtingen, poses en natuurlijk outfits.

Dit creëert een intieme sfeer waarbij er ook aandacht is voor mooie detailfotografie.

boudoir

Ruimtelijke shoot

Hier werken we meer ruimtelijk en worden er meer staande foto’s genomen en werken we met leuke grote attributen zoals een mooie boudoirstoel, een leuk zeteltje, ….

Ook hier wordt er gespeeld met de verschillende soorten belichting, poses en de verschillende outfits.

boudoir

Combinatieshoot

Het beste van beide werelden gecombineerd.

Dit is de langste shoot waarbij een hele grote variatie in foto’s genomen wordt.

boudoir

Koppelshoot

Wat is er mooier dan de liefde tussen twee mensen in alle sensualiteit te mogen vastleggen?

Een koppelshoot is een uitgebreide shoot waarbij we gebruik maken van zowel het bed als het ruimtelijk gegeven, waarbij er ook de mogelijkheid bestaat voor enkele individuele foto’s.

boudoir

Retroboudoir

Een boudoir shoot met leuke retrokleurtjes.

Kies je mooiste retro style lingeriesetje uit, trek je hoge hakken aan en we maken er vrolijke en speelse shoot van.

boudoir

Luxe Boudoir

Waanzinnig en exclusief.
Een fotoshoot op een locatie met alles er op en er aan.  Bubbels, hapjes, haar en make-up, alles inclusief.  Prijs hangt af van de gekozen locatie.

Boudoir@home

Is de stap nog te groot om naar me toe te komen? Voel je je veiliger op je eigen plek? Of misschien heb je een prachtige woonplaats die zich perfect leent voor een shoot?

Er kunnen talloze redenen zijn om liever een boudoirshoot te boeken in je eigen omgeving dan naar me toe te komen.

Met mijn mobiele studio zijn er hier heel wat mogelijkheden in. Zo kunnen we studiofoto’s combineren met sensuele foto’s met je eigen omgeving als achtergrond.

Afhankelijk van de lichtinval werken we met flitslicht en /of natuurlijk licht.

Een goed gevoel, daar gaan we voor.

Portfolio

boudoir
boudoir
boudoir
boudoir
boudoir
boudoir
boudoir
boudoir
boudoir
boudoir
boudoir
boudoir
boudoir
boudoir
boudoir

Mijn naam is Tinneke Huygen, fotograaf met een passie voor het leven.  Mijn vader was een gedreven huwelijksfotograaf en de magie van de donkere kamer heeft een onuitwisbare indruk op me achtergelaten.

Fotografie is voor mij niet zomaar een mooi plaatje schieten, maar heeft alles te maken met gevoel, er zijn, zodat ik samen met jullie een shoot of reportage kan omtoveren tot een echte belevenis. Aan de zijlijn of er midden in.

Mijn passie voor boudoirfotografie is ontstaan uit enkele sterke levenslessen die me gemaakt hebben tot wie ik nu ben. Hierdoor weet ik perfect hoe ik vrouwen moet begeleiden op hun ontdekkingstocht naar hun eigen, unieke sensualiteit.

Iemand blij maken?

Fotografie La Rosa
Laarstraat 43

2160 Wommelgem
Tel. 0491 31 81 18