Fotoshoot & workshops

Fotoshoot Boudoir

Er wordt uitgebreid tijd genomen om kennis te maken, oftewel op voorhand oftewel op de dag van de fotoshoot zelf. De keuze ligt bij jou. Zo leer je mij kennen en weet ik hoe jij het liefst wilt stralen voor mijn lens.

Ook tijdens de shoot nemen we onze tijd, met een glaasje cava of een tasje thee, en met een passend muziekje bouwen we zachtjes aan onze shoot op.

Ongeveer 2 tot 3 weken na de shoot word je terug uitgenodigd om de foto’s samen te bekijken en worden ze je digitaal toegestuurd in hoge kwaliteit.

Boudoir Huwelijk

Bij een prachtige bruidsjurk hoort ook vaak prachtige bruidslingerie. Je bent gelukkig, je bent verliefd. Waarom niet die bijbehorende sensualiteit vastleggen in die mooie lingerie. Dit kan voor je huwelijk of in de nasleep van het plezier van je huwelijk.

Vrijgezellen workshop

De focus ligt hier natuurlijk op de bruid in spé, maar de andere dames worden zeker niet vergeten. De workshop heeft 2 delen, het eerste deel is de make up. De bruid wordt mooi opgemaakt door mezelf of een andere professionele visagiste, de andere dames krijgen ondertussen een mini-workshop make up waarmee ze zelf aan de slag kunnen.

Mooi opgemaakt en wel wordt de mobiele fotostudio geplaatst en kunnen we gaan voor een vrolijke, losse fotoshoot waarin de bruid het stralende middelpunt is.

Just Shoot !

Heb je bepaalde vragen of wensen? Wil je bijvoorbeeld een shoot samen met een vriendin doen? Of wil je liever foto’s samen met je partner?

Familiefoto’s, zwangerschapsreportages, huwelijken, communie’s of een make up voor een feestje of event behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

De mogelijkheden zijn oneindig.

Make up & fotoshoot workshop

Een leuke namiddag of avond waarin jullie jezelf leren maquilleren en er achteraf leuke foto’s worden genomen met de mobiele fotostudio.

Professionele Visagie

Naast fotografe ben ik ook een professionele make up artist. Voor een kleine meerprijs word je extra verwend en wordt je make up afgestemd op de sfeer van je fotoshoot. Retrostijl, een intense “smokey eye” of juist heel zacht en natuurlijk, ik zorg ervoor dat je er op je mooist uitziet waardoor je volledig kan stralen tijdens de shoot.

Biografie

Tinneke in het echte leven, Chichi La Rosa wanneer er met mijn valse wimpers geknipoogd wordt.  Fotografe vanuit mijn hart met een passie voor de vrouwelijke touch en sensualiteit.

Chichi La Rosa

Fotografie La Rosa

Iemand blij maken?

Fotografie La Rosa
Gasthuisstraat 29

2520 Ranst
Tel. 0491 31 81 18