Huwelijksfotografie

 Als huwelijksfotograaf ga ik helemaal mee op jullie maat. Het is jullie dag, jullie moment en ik zorg er mee voor dat dit een onvergetelijke gebeurtenis wordt. Door jullie nadien terug die stralende glimlach te bezorgen bij het terugzien van die fantastische momenten.

Voor mij is huwelijksfotografie meer dan aanwezig zijn op jullie dag en mooie foto’s nemen. Het is zo belangrijk dat jullie van deze dag onbezorgd kunnen genieten en daarom ben ik voorbereid op de kleine ongemakjes die kunnen voorvallen.

Ook heb ik altijd een voorraad make up mee, om een beetje bij te werken indien nodig. En hier kan je zeker op vertrouwen aangezien ik een diploma allround visagie op zak heb.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, ik beantwoord met plezier al jullie vragen.

 

La Rosa Survival Wedding shoot kit

Regen of slecht weer mag jullie prachtige dag niet in’t water gooien.  Huwelijksfoto’s zijn de mooiste herinnering die je later nog regelmatig wil bekijken.

Daarom heb ik een heuse Survival wedding shoot kit samengesteld opdat we altijd mooie foto’s kunnen maken op een leuke manier.

  • Een toffe doorzichtige paraplu om ook bij regen leuke foto’s van jullie te maken.
  • Schuifspeldjes voor losgekomen haarlokjes.
  • Dekentjes om op te zitten of om tussendoor even de kou te verdrijven.
  • Haarlak, zonnecrème, druivensuikertjes en ga zo maar door.
huwelijksfotografie

Een goed gevoel, daar gaan we voor.

Portfolio

huwelijksfotografie
huwelijksfotografie
huwelijksfotografie
huwelijksfotografie
huwelijksfotografie
huwelijksfotografie
huwelijksfotografie
huwelijksfotografie
huwelijksfotografie
huwelijksfotografie
huwelijksfotografie
huwelijksfotografie

Mijn naam is Tinneke Huygen, fotograaf met een passie voor het leven.  Mijn vader was een gedreven huwelijksfotograaf en de magie van de donkere kamer heeft een onuitwisbare indruk op me achtergelaten.

Fotografie is voor mij niet zomaar een mooi plaatje schieten, maar heeft alles te maken met gevoel, er zijn, zodat ik samen met jullie een shoot of reportage kan omtoveren tot een echte belevenis. Aan de zijlijn of er midden in.

Mijn passie voor boudoirfotografie is ontstaan uit enkele sterke levenslessen die me gemaakt hebben tot wie ik nu ben. Hierdoor weet ik perfect hoe ik vrouwen moet begeleiden op hun ontdekkingstocht naar hun eigen, unieke sensualiteit.

Iemand blij maken?

Fotografie La Rosa
Laarstraat 43

2160 Wommelgem
Tel. 0491 31 81 18