Kado

Een foto maakt je blij.  Een foto is voor altijd.

Prachtige herinneringen blijven bestaan.  Niet alleen in ons geheugen, maar ook tastbaar.  Momenten om te koesteren, een lach om van te genieten of een portret van een geliefde.

Al deze mooie momenten vereeuwig ik op verschillende manieren.

Maak iemand blij

Geniet en blijf genieten van uw foto’s.  Met een canvas of een luxe album beleeft u die prachtige fotoshoot opnieuw.  Die toffe momenten, dat zelfvertrouwen, die uitstraling … laat uw fotoshoot niet een momentopname zijn, maar een belevenis waar u nog lang van kan genieten.

Deel uw ervaring en geef een unieke belevenis aan iemand waarvan je houdt.
Met een Book of Live of een Day in the Life geef je een origineel en blijvend cadeau.

 

Book of Life

Ik laat me meenemen naar de plaats waar voor jou een belangrijke herinnering aan vast hangt. Een verhaal. Jij vertelt. Ik luister en neem foto’s.

Day in the Life

Het leven zoals het is. Letterlijk.
We staan vaak te weinig stil bij die kleine, spontane momentjes die je dagelijks met elkaar deelt.

Cadeaubon

Maak iemand blij met een schitterend fotomoment.

De cadeaubon kan je voor al onze shoots gebruiken:

CADEAUBON

 

 

 

Canvas, luxe album of cadeaubon nodig?

Mijn naam is Tinneke Huygen, fotograaf met een passie voor het leven.  Mijn vader was een gedreven huwelijksfotograaf en de magie van de donkere kamer heeft een onuitwisbare indruk op me achtergelaten.

Fotografie is voor mij niet zomaar een mooi plaatje schieten, maar heeft alles te maken met gevoel, er zijn, zodat ik samen met jullie een shoot of reportage kan omtoveren tot een echte belevenis. Aan de zijlijn of er midden in.

Mijn passie voor boudoirfotografie is ontstaan uit enkele sterke levenslessen die me gemaakt hebben tot wie ik nu ben. Hierdoor weet ik perfect hoe ik vrouwen moet begeleiden op hun ontdekkingstocht naar hun eigen, unieke sensualiteit.

Iemand blij maken?

Fotografie La Rosa
Laarstraat 43

2160 Wommelgem
Tel. 0491 31 81 18